PROPELLEROMRÖRARE

En robust och mycket omtyckt modell av propelleromrörare. Den ger en snabb och effektiv omrörning av all slags flytgödsel till en homogen och lättpumpad massa. Finns i tre arbetslängder 5, 7 och 9 m. Omröraren är varmgalvaniserad och försedd med en stor (ø 650 mm) propeller med fyra propellerblad. Radialkullager närmast traktorn. Trälager av svensk ek längs med axeln samt med extra långt trälager närmast propellern.

Samtliga modeller är försedda med justerbara stödfötter, som vid behov kan tas bort för att komma riktigt nära bassängkanten.

FÖRLÄNGNINGSSTATIV

Förlängningsstativ till propelleromrörare ger bättre räckvidd i både längd och djupled för arbete i bassäng eller lagun. Den ökade arbetslängden med 2 m ger en mycket skonsam avvinkling av kraftöverföringsaxlarna. Stativet är som standard försedd med låslänkar och hydraulcylinder för tiltning. Omröraren kan i sin tur tilläggsutrustas med gummistödhjul för omrörning i lagun som har gummiduksbotten.

FÖRHÖJNINGSSTATIV

För dig som har flytgödselbassänger ovan mark är förhöjningsstativ ett bra alternativ. Konstruktionen av stativet är mycket robust samt pålitlig och har en skonsam kraftöverföring med fyra breda kilremmar som lätt klarar av att överföra stora vridmoment.

Stativet är standard försedd med en kraftöverföringsaxel mellan traktor och stativ samt har två justerbara stödfötter som ger ett stadigt stöd för omröraren i drift.  Finns för bassänger 2 , 3 och 4 meter ovan mark.

RANAVERKEN
Närheten till ett levande jordbrukssamhälle ger oss möjligheten att utveckla produkter i nära samarbete med traktens lantbrukare. Det är en bra grogrund för att kunna erbjuda flexibla, kraftfulla och effektiva maskiner för flytgödselhantering. 
BESÖK OSS
Köpmansgatan 48
53492 Tråvad
Tel: 0512-292 00
rana@ranaverken.se